Ook de Oranjes hebben 2022 afgesloten en zijn 2023 ingegaan vol goede moed. Het voorbije jaar was een erg bewogen jaar voor de familie en dan vooral voor prinses Amalia. Zij ging studeren aan de Universiteit van Amsterdam en kreeg te maken met een terreurdreiging die boven haar hoofd hangt.

Hopelijk wordt 2023 voor de familie iets minder heftig, al ziet paragnost Thomas dat niet zo positief in. Hij voorspel in Party dat het een erg bewogen jaar zal worden voor de koninklijke familie.

“Koning Willem-Alexander zal zich wederom vergalopperen in een uitspraak of in zijn gedrag. Hij gaat buiten zijn boekje. Het gevolg is dat er Kamervragen gesteld gaan worden. Het kabinet zal, bij monde van onze minister-president, de koning er ook op aanspreken.”

Maar 2023 lijkt nog meer in petto te hebben voor Willem-Alexander. Althans als we Thomas mogen geloven. “Willem-Alexander zal in het nieuwe jaar op de vingers getikt worden.”

Maar de meest onheilspellende voorspelling is dat iemand van de familie een verkeersongeval of enorme pech zal moeten incasseren.

“Ik heb het idee dat er iemand in het gips terechtkomt en dat zal het nieuws halen. Prinses Amalia zal ervoor kiezen – of er wordt voor haar gekozen – een andere opleiding te doen of op een andere plek in de wereld haar studie te gaan volgen. De reden daarvan is dat zij dan beter beveiligd kan worden. En als laatste voorspelling: er staat de familie dit jaar ook heftige rouw of verdriet te wachten.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl