Zangeres Anouk is altijd al een beetje speciaal geweest. Ze maakt ontzettend goede muziek waar veel mensen fan van zijn, maar ze staat ook bekend om haar pittige uitspraken en turbulente liefdesleven.

Zo kwam ze vorig jaar in de pers door haar huwelijk met Dominique Schemmekes. Ze gaf haar jawoord op het Malieveld in Den Haag en dat voor de ogen van 40.000 fans.

En onlangs verscheen ze dan weer in het nieuws door haar nieuwe opvallende kapsel. Ze plaatste een foto op Instagram met haar nieuwe ‘bloempotkapsel’.

Maar het meest opvallende bij Anouk is toch haar vermogen dat het voorbije jaar is geëxplodeerd. Anouk is de eigenaar van vier bedrijven. Één van die bedrijven heeft een vermogen van maar liefst 3,2 miljoen euro. Bovendien heeft ze ook nog 3 huizen in Haarlem en twee in Amsterdam.

Anouk zal dus weinig last hebben ondervonden van de coronaperiode en zal deze periode goed zijn doorgekomen, schrijft Party. Anouk mag dan wel niet vak op een podium staan, verdienen doet ze duidelijk genoeg. We zouden haar gerust multi-miljonair kunnen noemen

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl