Of Marco Borsato nu wel degelijk schuldig is aan grensoverschrijdend gedrag of niet, dat valt nog even af te wachten. Er is officieel nog geen uitspraak gegeven en dat kan nog wel eventjes duren.

In afwachting van het definitieve vonnis krijgt de zanger ontzettend veel steun van vrienden en familie en ook van zijn ex-vrouw Leontine Ruijters. Maar enkel bij zijn broer, moeder en zus zou Marco zichzelf kunnen zijn. ook zij zijn overtuigd van zijn onschuld.

Ook Hans Klok gelooft het verhaal van Marco. De beschuldigingen van de voormalig voorzitster van Marco’s fanclub zijn volgens hem allemaal verzinsels.

Meer zelfs, het verhaal deed hem denken aan het gruwelijke verhaal van een jonge Amerikaanse superster die werd vermoord door de ex-voorzitter van haar fanclub.

Ondertussen blijft Marco dus gewoon zoveel mogelijk in de anonimiteit. Wanneer hij toch zou buitenkomen is het gehuld met een petje en een zonnebril en wil hij het liefst zo weinig mogelijk herkend worden. Opvallend genoeg zien we niet langer eend depressieve Marco, maar wel eentje die weer volop kan lachen met zijn kinderen.