Wanneer er als BN’er om je mening wordt gevraagd over collega’s, kan je maar beter opletten met wat je zegt. Voor je het weet wordt je mening helemaal verdraaid en maak je vijanden.

Henny Huisman heeft al enkele kleine aanvaringen daardoor gehad met collega’s en sindsdien probeert hij altijd goed op te letten met wat hij over iemand vertelt.

“Maar ik heb nooit spijt gehad van bepaalde uitspraken. Ik heb bijvoorbeeld ooit gezegd dat ik Winston Gerschtanowitz een kakker vindt en dat vind ik nog steeds. Net zoals ik Irene Moors fantastisch vindt op de Postcode Loterij te presenteren en Leontine Ruiters dan weer niet leuk vind. Zij prikkelt mij gewoon niet om mee te doen”, klinkt het in Weekend.

Maar dat wil niet zeggen dat Henny Leontine geen lieve vrouw vindt, hij gunt haar alle geluk, ook in de liefde, nu ze een multimiljonair aan de haak heeft geslaan.

“Als zij die man leuk vindt en het is echte liefde, wie ben ik dan om daar iets over te zeggen. Het valt me uiteraard wel op dat ze nooit op een groenteboer of loodgieter zal vallen, maar ze zit natuurlijk ook wel in die kringen. Marco Borsato was immers ook miljonair.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl