Jarenlang werkte Henny Huisman voor RTL. Tot hij daar op een dag werd weggejaagd. Henny had zijn vertrek daar niet zien aankomen en had gehoopt en gedacht dat hij daar met gemak tot zijn 65e zou kunnen blijven werken.

“Ik was medebedenker van de campagne: ‘Zet’M Op 4’ en ik heb geholpen de zender groot te maken. Ik had er allemaal vrienden zitten, dus ik heb altijd gedacht: daar blijf ik wel. Ik had zeker gedacht dat ik tot mijn pensioen onder de pannen zou zijn bij RTL. Maar dat was dus jammer genoeg niet zo”, klinkt het in Party.

Henny kwam bij de EO terecht. Die betaalden niet slecht, maar toch minder dan RTL. Daarnaast deed hij nog wat losse programma’s, maar het echte verdienmodel zat destijds toch bij RTL.

2022 was een erg mooi jaar voor Henny Huisman. Naast zijn theatertour werd hij ook overgrootvader. Zijn kleindochter Emma beviel van een zoontje Michael.

“Hij is vernoemd naar Michael Jackson, geweldig toch? Ik beschouw mijn achterkleinkind als een cadeautje. Toen we hoorden dat Emma in verwachting was, waren we wel een beetje geschrokken, want ze is nog maar twintig en haar vriend Maurits is 22. Het was ook helemaal niet zo gepland.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl