Heel wat Nederlanders zakken de komende weken af naar de Nederlandse theaters voor de show van Henny Huisman. De man is 71 geworden maar zet nog steeds een show van meer dan 2 uur neer. Straf!

Henny lijkt maar niet ouder te worden, al ziet hij dat toch anders. “Sinds dat getalletje zeventig in mijn leeftijd is geslopen, voel ik me toch wel oud. Toen ik 68-69 was, ging het nog wel, maar sinds ik zeventig en 71 ben, is de mindset toch wat veranderd”, zegt hij in Party.

Henny is nuchter genoeg om te beseffen dat er hem minder jaren nog resten dan hij nu al achter de rug heeft. Bang voor de dood is hij niet, maar hij is nog lang niet klaar op deze wereldbol.

“Ik weet dat het allemaal goed zit. Alles is goed geregeld voor mijn vrouw Lia, onze kinderen en onze kleinkinderen. Ik heb een heel mooi leven en een succesvolle carrière mogen hebben. Dus wat dat betreft, heb ik geen angsten. Ik vind het alleen allemaal nog ontzettend leuk!”

Henny wil wel nog eventjes doorgaan, want wat hem betreft is hij nog lang niet klaar met leven. “Ik heb het gevoel dat er nog vanalles in het vat zit. IK heb nog altijd het gevoel dat er nog iets staat te gebeuren.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl