Er zijn zo van die BN’ers die het niet kunnen laten om te tonen welke rijkdom ze allemaal bezitten. Zo iemand is Gordon. Hij laat graag zien in welke luxe hij baadt. Maar ook Henny Huisman liet onlangs weten dat hij 80.000 euro verdient.

En laat Henny nou net iemand zijn die vindt dat er niet moet worden opgeschept over de rijkdom die iemand bezit.

“In mijn theatershow mag je een kaartje invullen met elke vraag die je aan me zou willen stellen. Dat deed die radiopresentatrice ook. Die 80.000 euro is overigens bruto en daar zit mijn AOW al bij. Dat is prima op je 71ste, maar in vergelijking met mijn glorietijden, toen ik zo’n 2,5 miljoen euro per jaar verdiende, is 80.000 natuurlijk niet zo veel”, zegt Henny in Weekend.

Dat Gordon al zijn rijkdom wel laat zien, dat vindt Huisman dan weer niet verstandig. “Gordon is een groot talent, en je kunt enorm om hem lachen, maar hij kan beter niet aan iedereen laten zien dat hij liggen in een bedje eersteklas naar Dubai vliegt. Door zulk gedrag keren mensen zich massaal tegen je.”

Zijn theatershow is in ieder geval geen manier om veel geld binnen te halen. Hij focust zich dan ook volledig op de kleine theaters van zo’n 200 man per voorstelling. “En dat maal 20 euro, waar hebben we het dan over? Zeker met alle kosten die er nog af moeten. Een theater is sowieso niet zo snel een goudmijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl