2022 was een rotjaar voor Marco Borsato. Na alle heisa en beschuldigingen bij ‘The Voice of Holland’ verdween Marco naar de achtergrond en hoorden we een lange tijd niks van de zanger.

Maar als we medium Marion Berndsen mogen geloven, dan krabbelt hij in 2023 terug overeind en dat met een nieuwe vrouw aan zijn zijde.

“Het wordt een spannend jaar, maar hij voelt het wel goed aan. Hij begint de moed er weer in te krijgen. Dat is voor het eerst sinds vorig jaar. Hij voelt sterker dan ooit. Ook in  de liefde wordt hij op en duur weer gelukkig”, vertelt ze in Story.

Marion vertelt zelfs hoe de nieuwe partner van Marco er zal uitzien. “Ik zie een vrouw naast hem. Ik zie haar op de rug. Iemand met donker haar. De ervaring leert dat als ik iemand op de rug zie, die persoon er nog niet is in iemands leven.”

Als Marion haar voorspellingen kloppen zal Marco dus binnenkort een vrouw met donker haar leren kennen die veel meer zal worden dan gewoon een vriendin. “Hij stelt zich daar ook voor open. Omdat hij voelt dat de grootste ellende achter de rug is en hij er klaar voor is om verder te gaan. Dus hij pakt zijn leven weer op. Hij voelt gezond haan, al heeft hij wel een beetje last van zijn maag. En ook qua werk pakt hij de draad weer op.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl