Harry Vermeegen is bijzonder populair op YouTube. Hij bereikt dagelijks heel wat volgers en kon het onlangs niet laten om het te hebben over André Hazes. En hij was niet mild voor de zanger.

“Het zit gewoon een beetje tegen in het leven, het loopt niet helemaal precies zoals jij hebt gewild en nu ga je stoer vertellen over dat je twee flessen wodka dronk, acht gram coke snoof en dat je zestig uur niet geslapen hebt? Nou geweldig zeg! Maar wat moeten wij daarmee, Dreetje”, schrijft Party één van de uitspraken van Harry neer.

Volgens Vermeegen zijn er mensen met veel ergere problemen dan die van André en mag de zanger daar wel eens bij stil staan. Want voor Harry heeft Hazes vooral vaak te kampen met gewone luxe-onzin.

“Mensen met echte problemen hebben geen zin in dit soort gezever en gezeik. Jij vindt jezelf dan een rockster, maar dat ben je niet! Je bent gewoon een eenvoudige volkszanger, klaar, en verder niks.”

Van Harry hoeft André dus in ieder geval niet veel medelijden verwachten, want hij blijft bij het idee dat Hazes behoorlijk overdrijft en daar weinig reden toe heeft. “André zegt in zijn documentaire dat hij al die zangers in Nederland zo saai vindt. ‘Hoe willen mensen dan dat ze herinner worden?’ Nee, hoe wil jij herinnerd worden, Dreetje? Als slappeling? Want dat is het gewoon.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl