Er gaat geen week voorbij zonder dat Gordon in de media is verschenen. Nu wordt wel vaker gezegd dat Gordon een drank- en drugsprobleem zou hebben. Al kan Hans Klok dat moeilijk geloven.

“Hij heeft in ieder geval wel een probleem met zijn diabetes. Dat heeft hij immers zelfs verteld op social media. Ik herken zijn verhaal wel. Ik ken iemand die ook zwaar diabeet is en die schiet soms ook erg uit zijn slof, zomaar vanuit het niets”, zegt Hans in Weekend

Al moet Hans ook toegeven dat hij het niet durft uit te sluiten dat Gordon naast die medische problemen ook vanalles doet wat die stemmingswisselingen zou kunnen veroorzaken.

“Hij is een rock-‘n’-rolbeest en dat moet hij zelf weten. Ik gun hem in ieder geval veel goeds, hij is geen slecht mens. Hij maakt soms domme fouten, zoals dat’ie meteen alles deelt op Instagram. Houd je privéleven eerst lekker voor jezelf.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.