Als het van Hans Klok had afgehangen was hij al lang verhuisd naar Amerika (Las Vegas). Maar corona strooide roet in het eten en het ging allemaal niet meer zo vlot.

“Ik was 48 toen ik dat ambieerde, maar pas op mijn 50ste was het allemaal geregeld. Dat is allemaal heel veel gedoe en geregel met die groene kaart en zo. Daan verhuizen met vier zeecontainers, maar door de coronasituatie weer terug naar huis. Daar werden we wel met open armen ontvangen en dat was wel fijn”, klinkt het in Weekend.

Emigreren naar het buitenland, dat doet Hans liever niet meer, tenzij er echt een heel goed aanbod komt. Maar hij bespaart zichzelf de ellende liever.

Ook de trouwplannen met zijn vriend Dann werden op de lange baan geschoven. Maar daar komt dit jaar dan toch weer verandering in.

“We hoeven ons niet druk te maken over de planning, want alles staat. We zijn volgeboekt dit jaar, dus we weten nu beter hoe of wa qua agenda, waardoor we de trouwplannen definitief kunnen gaan maken. Maar eerst nog in ondertrouw.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl