Met een pikante show in de Harbour Club in Amsterdam kreeg Hans Klok een bijzonder mooie aanbieding. De show was 18+, maar werd stopgezet toen de club moest sluiten na enkele aanslagen op de club.

“Het is echt hartstikke jammer allemaal, want het geeft een stuk vastigheid. Maar ik heb verder wel allerlei leuke opdrachten tussendoor, zoals een recent optreden tijdens ‘De Nacht Van De Poëzie’ in Utrecht. En ik focus me ook op Duitsland, om daar terug een grote tour te doen”, legt Hans uit in Party.

Hans heeft veel geluk gehad met een interview in ‘Zomergasten’ vorig jaar. Het heeft voor de man heel wat deuren geopend en de deur naar een nieuwe doelgroep

Maar dat mag ook wel, want de voorbije jaren liep er heel wat mis bij Klok. “Maar ik heb ook heel vele geluk. IK heb veel succes mogen hebben en toen ik terugkwam uit Amerika, werd ik in Nederland met open armen ontvangen. Ik werd uitgenodigd voor talkshows en het circus kwam op mijn pad, wat heel succesvol was. Internationaal word ik ook gevraagd voor grote circussen.”

Maar prettig is het natuurlijk niet dat er 50 shows niet gespeeld zijn. “Het was een heel goede basis, die is weggevallen. Dat is heel vervelend, maar als ik het vergelijk met mensen die nu een bakkerij ofzo hebben, denk ik: er is bij mij niet zoveel aan de hand.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.