Hoe is het nog met Guido Spek? Een tijdlang was hij elke dag te zien in ‘GTST’, tot hij de serie verliet. Sindsdien is het een beetje stil geworden rond de acteur. Waar is de acteur momenteel allemaal mee bezig?

“Ik wil me op dit moment liever focussen op muziek en minder op het acteren. Ik ben er inmiddels al best lang mee bezig en dat bevalt me goed. Ik heb een busje omgebouwd tot een mobiele studio. Op de buitenkant heb ik Camper Concerts geschreven, erin maak ik muziek. Afgelopen zomer heb ik zelfs mijn eerste single opgenomen op Ibiza”, vertelt Guido in Weekend.

Dat Guido naar Ibiza trok, is niet zomaar toevallig. Zijn goede vriendin Patty Brard woont in Ibiza en hij overnachtte een paar dagen voor haar prachtige finca. Een bijzondere vriendschap, dat is wat Guido en Patty hebben. “Ze is een lieve vriendin. We hebben een goede band, we kennen elkaar inmiddels al tien jaar.”

Guido zou Patty niet meteen een tweede moeder durven noemen, want dan vindt hij het allemaal een beetje verwarrend worden, als hij eerlijk moet toegeven.

“Ik kan het allemaal niet meer bijhouden, want ik heb zelf twee moeders – mijn ouders zijn gescheiden – ik heb tv-moeders, soapmoeders, al die moeders… Het is niet te doen. Patty is in elk geval een goede vriendin en ik bel haar zeker af en toe voor advies.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl