De vriendschap tussen Guido Spek en Patty Brard is op z’n minst een heel opmerkelijke vriendschap. De twee leerden elkaar zo’n tien jaar geleden kennen en kunnen altijd bij elkaar terecht voor goede raad of goeie tips.

“De meest wijze les die ik ooit leerde van haar was: ‘Als je weet wat je wilt, moet je het loslaten. Wel er  heel hard voor werken en ervoor gaan, maar niet te krampachtig aan je ambities vasthouden.’ Patty noemt het ook wel ‘haken en breien’”, lacht Spek in Weekend.

Maar voor liefdesadvies kan hij niet terecht bij Patty. “Ik ken genoeg films, series en toneelstukken om te weten dat je ook daarin gewoon moet loslaten. Dan komt de juiste denk ik op je pad.”

Patty zal ongetwijfeld één van de eersten zijn aan wie Guido een nieuwe vriendin zou voorstellen. Al heeft hij die niet meer gehad sinds zijn relatie in 2014 op de klippen liep met zijn jeugdvriendin.

Aan Tinder doet de acteur niet. “Ik ben gaan kijken omdat ik het leuk vind en ook wel uit verveling en nieuwsgierigheid. Daarbij ga ik gewoon met de tijd mee. Dit is wat mensen doen nu, dus dan doe ik het ook.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl