Bij de bekendmaking van de nieuwe kandidaten van ‘Het Perfecte Plaatje’ zat er een wel erg opvallende naam tussen. Niemand minder dan gravin Eloise neemt binnenkort deel aan het programma.

Eerder verscheen gravin Eloise al eens een keertje op televisie wanneer ze een persoonlijk boek, de stijlgids ‘Learning By Doing’ uitbracht. Daar deelde ze veel privé-feitjes met haar lezers. En wie dacht dat het bij dat enige tv-optreden zou blijven, heeft het dus mis.

In ‘Het Perfecte Plaatje’ moet Eloise het onder meer opnemen tegen Rick Brandsteder, Leonie ter Braak en Jaap Jongbloed. Dit nieuwe zomerseizoen speelt zich af in Zuid-Afrika, waar de kandidaten zich naar hartenlust kunnen uitleven.

Maar wat is het volgende, vraagt Party zich af. Is dankzij haar deelname aan ‘Het Perfecte Plaatje’ de stap richting programma’s zoals ‘Expeditie Robinson’ ook gezet?

Dat zou in elk geval veel sensatie opleveren, want zoiets deed iemand van de koninklijke familie nog nooit, waar dan ook ter wereld. Haar ouders, prinses Laurentien en prins Constantijn, vinden het in elk geval allemaal prima. “Ik ben heel erg blij met mijn ouders, ze zijn er altijd voor me en geven me de ruimte om fouten te maken”, zegt Eloise bij de presentatie van haar boek.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl