We zien Gordon weer volop op televisie verschijnen. Er staan weer twee programma’s met hem gepland en daar maakt hij momenteel volop reclame voor. Zo kunnen we momenteel kijken naar “De KookKlunzen’ en binnenkort ook naar ‘Down The Road Nl’.

“Ik verheugde mij er enorm op om met de opnames van het nieuwe kookprogramma te beginnen en in het bijzonder mijn rol in het programma. Ik ben in het programma vooral de vrolijke noot en de storende factor. Ik probeer de boel een beetje op te ruien”, zegt Gordon in Party.

De titel van het programma doet al vermoeden dat er heel wat geknoeid zal worden tijdens de opnames. De koks doen hun naam als kookkluns immers alle eer aan.

“Van tevoren moeten kandidaten een kleine kooktest doen, zoals een simpele pannenkoek bakken. Er was iemand die melk en bloem in een koekenpan deed en gewoon begon te roeren”, lacht Gordon.

Helemaal nieuw is het programma niet, want het werd eerder als gepresenteerd door Richard Groenendijk op SBS6. Door zijn theatershow-agenda kon Richard niet en werd gezocht naar vervanging.

“Ik moest er wel even over nadenken. Ik was een beetje sceptisch. Dat het in een villa werd opgenomen, vond ik wat ongemakkelijk. Maar de locatie is nu verhuisd naar een studio en toen ik merkte hoe enthousiast en gemotiveerd de deelnemers zijn, was ik helemaal verkocht.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl