Het lijkt Gordon maar niet te lukken om de ware liefde te vinden. Hij stond op trouwen met Gavin, maar die verloving werd verbroken. Gelukkig krijgt Gordon veel steun van goede vriend Rogier. Ze leerden elkaar kennen tijdens het programma ‘Gordon gaat trouwen’.

Goede vriend Rogier raakte gefrustreerd bij het horen van het nieuws dat het voor Gordon alweer niet gelukt is om de ware liefde te vinden; Hij vertelt erover in Party.

“Een heleboel mensen hadden het hem zo gegund. We dachten nu echt dat Gordon de liefde van zijn leven had gevonden. Hiervoor had hij natuurlijk ook wel relaties, alleen leek het nu echt heel anders te zijn.”

Rogier moet toegeven dat hij ook kapot was van de breuk tussen de twee en kon zich alleen maar afvragen hoe het zover is kunnen komen. Dat mensen vinden dat Gordon nu teveel zeurt over de stukgelopen relatie, dat begrijpt Rogier niet.

“Ik snap wel dat Gordon dat gedaan heeft. Als je iemand tegenkomt uit een heel ander stuk van de wereld, iemand die niet weet wie je bent, en er is een klik, het gevoel is er, dan wil je dat van de daken schreeuwen. Of het verstandig is, dat is de vraag. Voor hetzelfde geld was het allemaal goed gegaan.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl