We willen het niet te veel meer hebben over het Jumbo-incident van Glennis Grace begin dit jaar, maar met de rechtszaak kunnen we er moeilijk om heen. Daar kreeg Glennis het laatste woord en hoopt ze heel snel terug aan de bak te kunnen en terug haar normale leven te kunnen opnemen.

Wie de voorbije maanden nooit werd genoemd tijdens de hele heisa is Moos, de vader van Glennis’ zoon Anthony. Iets wat ook haar ex manager Ludo Voeten is opgevallen.

“ik hoor Glennis nooit meer over hem. Ik weet dat er vroeger een heel goede omgangsregeling voor hun zoon was, maar hoe dat nu is? Geen idee. Het viel me wel op dat hij nergens is genoemd of van zich heeft laten horen”, zegt Ludo in Story.

Het beste wat Glennis op dit moment kan doen volgens Ludo is haar nog even gedeisd houden zodat ze in de loop van volgend jaar terug aan haar carrière kan beginnen werken. Een stem als die van Glennis mag niet verloren gaan.

“En misschien moet ze gaan nadenken of ze voor die driftbuien geholpen wil worden. Want het gaat natuurlijk weer een keer gebeuren. Daar kan je op wachten. Dat is haar karakter. Maar er zijn mogelijkheden om dat te temperen. Dan laat je Nederland zien dat je van goede wil bent en aan jezelf werkt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl