Uitgebreid over het liefdesleven van Gert Verhulst gaan we het niet hebben. We weten allemaal dat hij heel wat woelige jaren heeft gehad, maar dat hij nu perfect gelukkig is met Ellen.

Maar toen Gert uit elkaar ging met de mama van Viktor en Marie, Valerie, was het week na week toch een serieuze puzzel om alles gecombineerd te krijgen. De kinderen naar school brengen, werken,… het waren soms heftige dagen voor Gert.

“Ik woonde toen aan de Vlaamsekaai in Antwerpen en zij gingen naar school in Kapellen. Ik vertrok dus om zeven uur ’s morgens en als alles goed ging was ik om half 10 op mijn werk in Schelle. Daar moest ik 14uur weer weg, om ze op te halen”, doet Gert zijn verhaal in Het Laatste Nieuws en Story.

Het was niet eenvoudig voor Gert, want bij alles wat hij deed, werd hij nauwlettend door heel Vlaanderen in de gaten gehouden.

“Ik wilde gewoon een goede vader zijn, en wilde ze niet naar de naschoolse opvang sturen. Ik deed al die moeite ook, omdat mensen anders weer zouden zeggen: ‘Hij zit zeker weer bij die rooie van K3’.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl