Hij heeft veel respect voor de man

Het gebeurt wel eens vaker dat Nederlandse zangers met elkaar worden vergeleken. Ook bij Gerard Joling is dat niet anders. Hij wordt vaak vergeleken met iemand waar hij veel respect voor heeft.

Gerard Joling wordt vaak vergeleken met zijn collega Ronnie Tober en de twee hebben erg veel overeenkomsten. Zo braken ze allebei door als jonge twintigers en deden ze beide mee aan het Eurovisiesongfestival. Maar er is één iets waar Gerard ook graag op Ronnie had geleken.

“Ik hoop over vijftien jaar net zo fit te zijn als Ronnie nu is”, begint Gerard in Story. “Mensen vragen me wel eens wanneer ik wil stoppen. Of ik daar überhaupt wel aan denk. Dat is niet zo. Ik hoop nog heel lang te kunnen optreden. Al moet mijn gezondheid dat wel toelaten natuurlijk. En je moet nog altijd gevraagd worden.”

Als Gerard merkt dat hij het niet langer aankan om op te treden of wanneer hij niet meer de kwaliteit kan afleveren die hij wil afleveren, dan zal hij er niet aan twijfelen om ervoor te kiezen om zelf te stoppen.

“Ronnie is een echt voorbeeld. In april wordt hij 78 jaar en qua gezondheid heeft hij best het een en ander voor zijn kiezen gekregen. Maar dat zie je niet aan hem. Daar heb ik echt heel veel respect voor. Ik moet dat nog maar zien te bereiken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl