Hij heeft al wat zien passeren

Doordat hij ondertussen al meer dan veertig jaar bezig is, en al heel wat heeft mogen doen, heeft Gerard Joling voor zichzelf beslist dat hij niet zomaar meer elke tv-klus aanneemt die hem wordt aangeboden.

Maar dat wil niet zeggen dat Joling de komende maanden met een lege agenda zit. Integendeel, die is nog altijd goed genoeg gevuld.

“Ik sta op een aantal grote festivals en mijn nieuwe single is net uit. Deze single heet ‘Ga Je Met Me Mee’ en is geschreven door John van Katwijk. Het is een heel leuk en vrolijk liedje, en eigenlijk ook best wel een meezingen met een super leuke videoclip erbij”, vertelt Gerard aan Party.

Binnenkort komt er ook een nieuw album uit van Gerard met allemaal singles die hij de laatste jaren heeft uitgebracht. Een album dat ook op vinyl plaat zal verschijnen.

“Vinyl is waar ik mee begonnen ben, net als met cassettebandjes midden jaren 80. Rond 1984-1985 ben ik dan doorgebroken bij de ‘Soudmixshow’ en toen werd alles op vinyl uitgebracht. Er waren toen nog geen cd’s. Die kwamen pas later. Daarna kwamen de MP3-spelers en nu hebben we Spotify. Ik heb al heel wat technieken overleefd.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl