De relatie van Evert en Maud uit Boer Zoekt Vrouw was tijdens het laatste seizoen een echte uitdaging. Niet iedereen had er veel vertrouwen in, maar ze hebben het tegendeel nu wel bewezen. Het koppel is nog altijd samen en daar zal niet snel verandering in komen.

Het koppel ging na de finale van het programma vrij snel samenwonen, want ze wilden niets liever dan dag en nacht bij elkaar zijn. Nu het koppel zo gelukkig is met elkaar, lijkt een trouw een logische volgende stap.

In een interview enkele weken geleden liet Maud al weten dat ze beiden hetzelfde denken over trouwen en dat ze dat niet meteen van plan zijn. Maar waarom niet, vraagt Party zich af.

Misschien heeft het koppel wel last van bindingsangst. Het zou nog te begrijpen zijn nadat Maud te kennen had gegeven dat eerdere liefdesrelaties van haar al eens op de klippen zijn gelopen. Bovendien vertelde Maud al dat ze best wel een beetje een ‘Einzelgänger is, die graag dingen in haar eentje doet.

Nu ze 24/24 en 7/7 samen is met Evert is ze dus niet langer vaak alleen. Maar daar lijkt Maud dus weinig last van te hebben. Het koppel vult elkaar goed aan, en ondanks de lange dagen op de boerderij lijkt Maud er wel aan te kunnen wennen. En een bruiloft lijkt daar niet meteen veel verandering in te kunnen brengen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl