Onlangs kwamen Charly Luske en Tanja Jess in de media nadat Charly zijn vrouw meermaals zou bedrogen hebben. Een ‘probleem’ dat regelmatig in een relatie lijkt voor te komen. Maar niet bij Gallyon van Vessem. Zij is al jaren gelukkig met haar man Greg.

Dat Greg het niet op een ander gaat zoeken, daar heeft van Vessem weinig aan te zeggen. “Dat is niet mijn verantwoordelijkheid, maar de zijne. Ik ben wie ik ben, en vul mijn leven in – samen met hem – zoals ik denk dat het goed is. Als hij dan toch buiten de deur met een andere dame op zwier wil, dan kan ik daar niks aan doen. Ik ben niet 53 geworden om nog als een keffertje achter mijn mannetje aan te lopen en te controleren wat hij doet”, lacht Gallyon in Weekend.

Gallyon is nooit een jaloers type geweest en heeft haar man altijd de vrijheid gegeven die hij wou. “Ik ben nooit jaloers geweest. Ik kan mensen benijden, maar op een positieve manier: wat gaaf als je dat kunt! Maar jaloezie omdat hij met een andere vrouw staat te praten, dat ken ik niet. Ik vind dat zo ernstig wanneer mensen dat hebben.”

In tegenstelling tot veel relaties, kent de relatie van Gallyon en Greg geen dieptepunten of narigheden. Een hele prestatie na meer dan 12 jaar samen zijn.

“We kennen geen narigheid in onze relatie. We hebben samen een gezond kind op aarde gebracht, op mijn 42e nota bene, en dat is ook niet vanzelfsprekend. Ik tel iedere dag mijn zegeningen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl