Voorlopig geniet prinses Amalia nog eventjes volop van de vakantie, want in september start ze met haar studies aan de Universiteit. Daarvoor verhuist de prinses binnenkort naar Amsterdam, om er op kot te gaan met enkele vriendinnen.

En daarmee gaat Amalia dezelfde toer op als gravin Eloise. Ook zij woonde tijdens haar studies samen met enkele vriendinnen in een mooi appartement in Amsterdam. De gravin heeft onlangs besloten om te verhuizen en maakte dat nieuws bekend op haar Instagram.

Maar ook Amalia heeft al een prachtige woonruimte gevonden om de komende jaren in Amsterdam te kunnen doorbrengen. Zij vond heel snel een woonruimte, wat een gewone student normaal niet meteen lukt.

Er doen zelfs geruchten dat Amalia gewoon gaat samenwonen met haar nichtje gravin Eloise. Die laatste zou een riant grachtenappartement op de kop hebben getikt, en dat is ideaal voor Amalia en haar vriendinnen, schrijft Party.

Het grachtenappartement is niet van de minste. Het huurhuis heeft vijf kamers, twee badkamers, er is een grote leefkeuken en het biedt een mooi uitzicht op de grachten. Het is gelegen in hartje Jordaan, waar er altijd genoeg te beleven valt.