De docureeks van André Hazes is er op sommige momenten eentje om stil van te worden. De zanger heeft het de voorbije jaren erg lastig gehad en zijn leven was op bepaalde momenten een echte puinhoop.

Ook collega Frans Duijts heeft de documentaire bekeken en heeft nog altijd veel respect voor de zanger. Hij herkent heel veel van zichzelf in de jonge zanger. Ook het feit dat André er nu vooral wil zijn als vader voor zijn zoontje.

Frans heeft zelf een hechte band met Jolanda, Wilhelmina en Alisha, zijn dochters. Dat zijn dochter Wilhelmina aankondigde dat ze haar studies in België wou verder zetten, kwam als een grote verrassing voor Duijts.

“Ze zat in de tweede klas van de mavo en was vijftien jaar. Haar passie is koken en als klein meisje zat ze met haar hoofd al in de kookboeken. OP advies van Herman den Blijker zijn we naar de Hotelschool in Koksijde gereden, waar je wordt opgeleid tot Sterrenchef. Tot onze grote verrassing kon Wilhelmina daar de maandag nadien al starten.”

Een kans die Frans’ dochter niet kon laten liggen en ze zei dan ook meteen ‘ja’ op het aanbod. Al moesten Frans en zijn vrouw daar nog even over praten. “Maar Wilhelmina bleef bij haar standpunt en uiteindelijk hebben we toch de toestemming gegeven.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl