Frans Bauer heeft een nieuwe single uit! Dat nummer zingt hij samen met Sieneke en binnenkort trekken de twee ook samen door Nederland en België met een unieke concertreeks. De single die het duo samen uitbracht gaat over het verlies van een dierbare.

Frans verloor zijn vader begin januari, 8 jaar geleden. Wanneer hij het nummer zingt, denkt hij onder andere aan zijn vader en vele andere dierbare die hij is verloren.

“Mijn vader, mijn bandleden die verongelukten, mijn oom en tante en opa en oma, die allemaal heel belangrijk zijn geweest voor mij. Als je dan achter de microfoon staat, gaat het niet meer over de woorden die je zingt, maar puur over je gevoel. En dat is ook wat de fans oppikken”, zegt Frans in Weekend.

Ook Sieneke is erg enthousiast over de single die ze met Frans mocht opnemen. Het is een prachtig geheel geworden van hen twee.

“In de loop der jaren heb ik ook mensen om mij heen verloren, zoals mijn oma die ik al jong verloor en daar dacht ik toch wel aan in de studio, toen we het liedje opnamen. Wat ik nu hoor, is dat mensen er troost uithalen. Dat is wel het mooiste compliment, omdat we het met onze ziel hebben ingezongen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl