Iedereen lijkt tegenwoordig een eigen realitysoap of documentaire te hebben. Ook zanger Frank van Etten komt binnenkort op televisie met een eigen documentaire/ reallifesoap.

“Ik ben daarover nu in gesprek met Videoland en Talpa. Daarin zal ik alles vertellen wat er is voorgevallen vroeger en wat voor impact dat op mij heeft gehad. Ik ben getekend voor het leven”, vertelt hij aan Story.

De vader van Frank raakte verslaafd aan alcohol en dat heeft een serieuze impact gehad op het leven van de zanger. Het mag allemaal dan wel al een tijdje geleden zijn, de zanger heeft lang met paniekaanvallen gekampt.

“Ik heb het geluk dat ik nooit aan de drank en drugs ben geraakt, omdat ik in de muziek mijn uitlaatklep vond. Ik drink helemaal niet, juist vanwege het verleden. Ik heb te veel gezien ,te veel pijn en verdriet gehad. Ik durf niet eens te drinken. Ik ben ban g dat er veel onverwerkt verdriet uitkomt. Ik hou liever de controle.”

Ondanks de moeilijke situatie uit zijn jeugd heeft Frank toch altijd een goeie band gehad met zijn vader. Toen hij kwam te overlijden, was het gemis dan ook groot. “Mijn vader was mijn beste vriend. Dat is ook weer het wrange. Hij heeft mijn moeder enorm mishandeld en ik heb ook de gevolgen van zijn gedrag ondervonden. Er is zoveel leed geweest, dat ik mijn leven lang last heb van onrust en paniekaanvallen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl