Glennis Grace draait al vele jaren mee in de media en wanneer ze in het nieuws verscheen was dat vaak omdat ze een nieuwe plaat of single uithad, of omwille van haar deelname aan ‘America got talent’.

Maar de laatste maanden verschijnt er nog maar weinig positief nieuws over de zangeres en dat allemaal door wat er in februari is gebeurd tijdens het Jumbo-incident.

Ook Glennis haar ex-manager Ludo Voeten betreurt wat er is gebeurd. Maar weet er wel een verklaring voor te geven waarom Glennis zo heeft gedaan.

“Glennis mag dan nu wel even zonder werk zitten, kwaliteit komt altijd weer bovendrijven. Ik ken Glennis behoorlijk goed, we zijn altijd contact blijven houden. Het is niet slim geweest wat ze heeft gedaan. En ik weet wat voor opvliegend karakter ze heeft”, vertelt hij aan Story.

Maar hij ziet het ook allemaal weer goedkomen. “Ik denk dat ze zich tot ergens volgend jaar stil moet houden en dan met een heel goede plaat terug moet komen. Ik zie dat niet pessimistisch in. Ze verdient een tweede kans en ze is een ongelooflijk talent. Maar het zal even duren.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl