Het is nog niet zo lang geleden dat Erik Dijkstra vertelde dat hij nog steeds dol was op zijn partner Hester. De twee zijn al zeventien jaar samen, maar niet getrouwd. En het is nog maar de vraag of dat er ooit van zal komen. Erik werd immers al zoenend gespot met een andere vrouw.

Volgens het online programma ‘Roddelpraat’ zou het niet de eerste keer zijn dat Erik een scheve schaats rijdt, schrijft Party. Volgens een Nederlands juicekanaal meldde zich daar onlangs een vrouw die veel spijt had van haar avontuurtje met Erik. Zij liet ook weten dat Erik een aantal keren de indruk had gewekt dat hij en Hester uit elkaar waren.

Zelf reageert Erik niet op de roddels en geruchten. Maar dat er staalharde bewijzen zijn, daar kan de presentator niet om heen. Maar er wordt ook niet uitgesloten dat Erik en Hester wel degelijk uit elkaar zijn.

Party wou het fijne weten van alles en vroeg om tekst en uitleg bij Erik zelf. Maar deze voelt de behoefte niet om er woorden aan vuil te maken. Hij reageerde niet op de berichten van Party en dat kan wel iets betekenen.

De moeder van Erik wil wel iets kwijt. “Vorige week was alles nog goed, toen heb ik ze nog samen zien.” En ook Julia Wolff het management van Erik werd gecontacteerd. “Voor iedereen voor wie ik werk, geldt dat ik over privézaken geen enkele uitspraak doe. Gewoon uit principe niet.” Wordt vervolgd

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl