Hij bleef haar steunen

Tot driemaal toe borstkanker krijgen, dat wens je echt niemand toe. Toch werd Ellen ten Damme er driemaal mee geconfronteerd. Maar ze gaf nooit op en bleef tegen de ziekte vechten, leer op keer.

“Ik besef dat het anders had kunnen aflopen. Als je zo’n melding krijgt en het is: ‘We kunnen niets meer voor u doen’, dan is het een heel ander verhaal”, zegt ze in Story.

Ellen wou niet blijven treuren en klagen en ging verder met haar leven. Zij was ook nog eens erg dankbaar dat het uiteindelijk zo goed is afgelopen.

En ze is dankbaar voor haar partner Ringo in haar leven met wie ze nu al drie jaar samen is. “Ik heb een aantal lange relaties gehad en heb me nooit kunnen voorstellen dat ik zestig jaar met dezelfde persoon zou samenblijven”, citeert Story een uitspraak van Ellen in ‘Nouveau’.

Ellen heeft graag iemand om haar heen met wie ze leuke dingen kan doen. Dat hoeft niet altijd een partner te zijn, dat kan ook met een goede vriend of vriendin “Maar uiteindelijk wil ik toch het liefst iemand met wie ik ook kan knuffelen en dat kan met Ringo.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl