Op de première van ‘Andre Hazes: Crossroads’ was er veel bekend volk te spotten. Natuurlijk waren mama Rachel Hazes en Monique Westenberg van de partij. Maar ook collega Dries Roelvink schitterde op de rode loper.

Dries weet uit ervaring wat het is om een zoon te hebben die verslaafd is aan alcohol, want Dave Roelvink maakte het allemaal zelf mee. Ook hij is uit een dal moeten klimmen en vond rust bij zijn gezien.

“Ik ben daar te slordig mee omgegaan. In die periode wisselde je weleens te snel van relatie en er zat vaak een borreltje bij. Maar ik heb nooit sigaretten gerookt. Ook nooit een blowtje, een pilletje of andere drugs. Ik was daar niet van en dat ben ik nog steeds niet”, zegt Dries tegen Party.

Bij Dries gingen er alarmbellen af rond André toen hij Monique ten huwelijk vroeg om daarna de relatie koudweg te verbreken.

“Wanneer we naar elkaar berichten stuurden ging dat vaak over sporten en gezelligheid. Ik ben niet de man die hem gaat adviseren bij welke vrouw hij moet blijven. Ik heb wel een paar keer gevraagd hoe het met hem is, want dan lees je weer wat. Ik heb eens teruggekeken en daar antwoordde hij toch best vaak dat het allemaal niet zo goed ging.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl