Vorig jaar in oktober besloot Gordon om naar Dubai te verhuizen. Hij voelde zich er meer thuis dan in Nederland en besloot om zich dan maar daar te settelen.

De eerste weken waren bijzonder druk voor Gordon en hij vloog vaak heen en weer door de opnames van ‘K2 zoekt K3’. Ondertussen is het iets minder druk en verblijft Gordon er steeds vaker.

Dries Roelvink, goede vriend van Gordon, begrijpt er niet zoveel van. “Waarom hij zich terugtrekt in de anonimiteit in Dubai? Dat weet ik niet, dan zou ik hem iets langer moeten spreken”, zegt hij in Nieuwe Revu en Party.

Af en toe komen Dries en Gordon elkaar nog wel eens een keertje tegen en Dries bezoekt regelmatig de koffiebar van Gordon, die bij hem om de hoek is.

Gordon vindt het leuk dat wij daar komen. Maar ik voel ook een bepaalde verbitterdheid bij Gordon. Hij heeft de laatste jaren wat moeite met zingen. Hij was een goeie zanger. Ik denk dat het hem erg frustreert, meer dan hij zegt – dat hij de nummers die hij zou willen zingen, niet meer lekker kan doen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl