Ze is helemaal niet boos

Het lijkt steeds concreter te worden dat Linda de Mol en Jeroen Rietbergen terug samen zijn. Op het eerste zicht lijkt dochter Noa Vahle daar niet erg gelukkig om te zijn.

In een vlaag van woede verwijderde Noa alle foto’s met haar moeder en privéfoto’s van haar Instagramaccount en verdween ze een tijdje van sociale media. En dat zonder enige uitleg.

Noa had een stortvloed aan reacties niet verwacht en plaatste al heel snel de foto’s terug online. Zelf ontkent ze dat zij zelf die foto’s eraf heeft gehaald.

“Ik was door de app zelf gedeactiveerd voor drie dagen. En na drie dagen kreeg ik een mailtje met: ‘Je account kan je weer gebruiken, excuses.’ Maar het verhaal was inderdaad dat ik dat er zelf had afgehaald omdat ik de reacties over mijn moeder niet wilde hebben”, citeert Party Noa’s uitleg in ‘Vandaag Inside’.

Het ziet er dan dus toch naar uit dat Noa er geen enkel probleem mee heeft dat haar mama en Jeroen Rietbergen terug een koppel lijken te vormen. “Ik wil gewoon dat mijn moeder uiteindelijk gelukkig wordt. Als het iemands relatie betreft, dan is dat iemands relatie. Die maakt daar zelf de keuze in. Ik vind het heel logisch dat ze iets gaan uitzoeken na zo’n jaar.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl