Hoewel de partner van Django Wagner, Ingrid, liever achter de schermen blijft, heeft ze Django altijd wel gesteund in zijn carrière als zanger. Zij was er bij van bij het prille begin.

“Ik zong al wel een beetje op feestjes en partijen toen wij een relatie met elkaar kregen. Ik zong alleen maar covers, dus liedjes van anderen. In 2006 scoorde Frans Duijts zijn eerste hit. Ik ende Frans al een beetje door een gemeenschappelijke vriend. Ik heb toen tegen die maat gezegd dat dat mij ook erg leuk zou lijken, een eigen nummer”, begint Django in Party over het begin van zijn carrière.

Django vertelde over zijn plannen aan Ingrid, want er moest wel wat geïnvesteerd worden. Een management had Wagner op dat moment nog niet en hij moest alles zelf regelen en beslissen.

“Ingrid wees me er toen op dat ik al zoveel jaren zong en dat bedrag echt wel bij elkaar had verdiend. Ik heb toen vrij snel mijn eerste single ‘Kali’ opgenomen en de rest is geschiedenis.”

Dat Ingrid er van in het prille begin bij was, heeft zo zijn voordelen. “Ze is erin meegegroeid en daardoor begrijpt ze het ook goed dat ik wat minder vaak thuis ben als ik het druk heb.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.