Django Wagner en zijn zonen zijn de beste vrienden. De jongens zijn blij als hun vader thuis is en spenderen samen heel wat tijd.  Zijn oudste zoon helpt Django ook bij het schilderen, behangen en vloeren leggen. Een job die de zanger doet naast zingen.

“Maar de dingen die ik niet kan, die besteed ik wel uit. Het is wel handig dat ik veel mensen ken. Mensen aan wie ik weleens een auto heb verkocht of mensen bij wie ik heb gezongen, daar zitten ook zelfstandigen en aannemers tussen, en dan krijgt ik weleens een klein beetje korting”, zegt Django in Party.

Naast hard werken, heeft de zanger natuurlijk ook nog enkele hobby’s. AL moet hij toegeven dat zijn muziek niet alleen zijn werk is, maar ook zijn hobby.

“Ik vind het nog altijd jammer dat de platenzaken ter ziele zijn gegaan. Ik kon mezelf daar uren in verliezen. Dan kocht ik bijvoorbeeld een album van Elvis omdat er één liedje op stond dat ik nog niet had.”

Django is bijna altijd met muziek bezig en haalde zelfs inspiratie voor een nummer bij een liedje van de Rolling Stones. “Toen op een dag ‘Paint It Black’ voorbij kwam op de radio vond ik dat nummer zo’n mooi gitaarloopje hebben dat ik het graag in een zangmelodie in één van mijn nummers wilde hebben. Toen is ‘Niemand komt zomaar in je leven voorbij’ ontstaan.