Verhuizen naar Ibiza, het is een grote stap om te zetten. Dinand Woesthoff en zijn gezin zetten de stap en wonen nu anderhalf jaar op het prachtige eiland.

De muziekcarrière van Dinand staat op een laag pitje en dat is een groot contrast met vroeger toen hij nog droomde van een internationale muziekcarrière en daarvoor zelfs naar Amerika reisde.

Hij is nu fulltime huisvader en kinderboekenuitgever. Zijn boeken voor Woezel & Pip waren de voorbije maanden ontzettend populair en gingen vlotjes over de toonbank. Die boeken zijn een groot afscheidscadeau geweest van Dinands eerste liefde Guusje Nederhorst.

Het is dankzij de verkoop van die boeken dat Dinand een villa op Ibiza heeft kunnen kopen en daar nu zijn tijd kan doorbrengen.

Het huis waar ze nu wonen diende eerst als vakantiewoning. Maar door de corona-lockdowns ontstond al snel het idee en de drang om hun leven anders in te vullen. Ze wilden niet langer een ratrace maar wel een simpeler leven. “We beseften hoe hard we aan het rennen waren. Hoe weinig tijd wie niet aan het werk waren. Na vele gesprekken met onze kinderen hebben we besloten om naar Ibiza te verhuizen en daar een nieuw avontuur te starten.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl