Nog een paar weken en Diede van den Heuvel moet K3 alweer vaarwel zeggen. Ze werd door Studio 100 gekozen als vervangster voor Hanne Verbruggen die bevallen is en mag zo proeven van een klein stukje van het leven van een echt K3’tje.

Maar zo iemand vervangen, het is niet eenvoudig. Dat ondervond Diede de afgelopen weken heel vaak. “Ik vond vooral het stukje toneel een grote uitdaging, het acteren zeg maar. Zingen vind ik niet spannend om te doen, en het dansen ook niet zo. Ik heb in de K3show ‘Kom Erbij!’ gezien hoe Hanne acteerde en sommige stukjes deed zij zo grappig”, vertelt Diede in Party.

Diede wilde net zo grappig zijn als Hanne, maar dat werd een hele uitdaging. “Kan ik het wel als ik dat straks ook moet doen?’, vroeg ik me vaak af. Ik vond het lastig, maar ik heb er een eigen draai aan gegeven. De meeste reacties zijn positief en daar ben ik blij mee.”

Dat Diede zomaar plots Hanne mocht vervangen, viel niet bij iedereen in goede aarde. Sociale media stroomde vol met kritiek. Maar Diede probeert het zich niet aan te trekken.

“Iedereen heeft een mening en ik vind oprecht dat je die mag geven. Ik snap ook wel dat als je ergens fan van bent en je gaat naar een concert, dat het niet leuk is als er in een keer iemand anders staat.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl