Het was een grote verrassing dat niet Amy Courtens of Celester de Nijs de zwangere Hanne Verbruggen mocht vervangen bij K3. De keuze viel op Diede van den Heuvel, die vierde werd tijdens ‘K2 zoekt K3’.

Ondertussen heeft Diede al een aantal shows meegedaan en proeft ze nu eventjes volop van het leven als K3’tje. En dat bevalt haar prima.

“Het is natuurlijk gek dat het na december weer stopt, maar ik vind het superleuk dat ik even mag ervaren hoe het is om een K3’tje te zijn. Het zingen van de K3-liedjes en op het podium staan voor een zaal vol kinderen, is geweldig om te doen”, vertelt ze aan Party.

Iedereen heeft zo zijn eigen beeld en idee in zijn hoofd van een K3’tje zijn, maar slechts enkelen weten hoe het echt is. Of toch niet?

“Ik weet nog steeds niet hoe het echt is om een K3’tje te zijn, omdat ik alleen maar de tour van de K3-show ‘Kom Erbij!’ meemaak. Maar het bevalt me goed. Door alle blije gezichtjes die je ziet en dat de hele zaal begint te schreeuwen en joelen als je opkomt, is het heel leuk en dat is precies wat ik ervan had verwacht.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl