In december 2022 overleed Roswitha, de vrouw van zanger Dennie Christian. De twee hebben altijd een erg mooie en liefdevolle relatie gehad en de twee leken wel voor elkaar gemaakt. Dat Dennie het nu al twee jaar zonder zijn grote liefde moet stellen, is hard, maar hij heeft zijn weg weer gevonden.

Hij vindt onder andere troost in het maken van muziek en in zijn kinderen en kleinkinderen. Maar zijn emoties verbergen naar anderen toe, dat zal hij nooit doen.

“Het is zo dat je mensen vormt. Zo vorm je de vreedzaamheid in een mens. Dat soort dingen vind ik belangrijk. Dat hebben Roswitha en ik altijd gemeen gehad. Onuitgesproken was dat altijd bij ons aanwezig: de manier waarop we over emoties dachten en hoe we die naar elkaar uitten”, vertelt hij in Party.

Met zijn muziek probeert Dennie mensen weer blij te maken en hen ook weer eventjes van de kleine dingen te laten genieten. “Ik word er zelf ook blij van, om anderen blij te zien. Daar heb ik wel even de tijd voor genomen, om alles een plek te geven en mezelf te herpakken, maar ik ben weer volop aan het genieten en het optreden.”

Maar naast dat alles is ook zijn geloof in God erg belangrijk. “Maar ik ga niet iedereen mijn geloof proberen opleggen. Ieder heeft zijn eigen vrije manier om het geloof in te vullen. Maar ik vertel wel wat ik meemaak, wat ik beleef en wat ik geloof. Daar ga ik open mee om. Mensen mogen om me lachten maar het gebeurt vaker dat mensen beamen, zo van: ‘Dat overkomt mij ook.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl