Nu 2022 op zijn einde loopt wordt er alweer volop gekeken naar wat 2023 te bieden zal hebben. Ook bekend Nederland hoopt op veel gelukkige en mooie momenten in het nieuwe jaar en hoopt vooral op veel liefde.

In 2022 leerde Leontine Ruiters haar nieuwe liefde John Huiberts kennen. Maar wat heeft 2023 voor hen in petto? Blijft de liefde duren, of krijgt Leontine weer een nieuwe breuk te verwerken. Paragnost Thomas voorspelt het in Party.

“Waar Leontine nu inzit, voelt goed. Het is wel onwennig natuurlijk omdat het nieuw is, maar ik voel dat zij op dit moment met volle teugen van haar prille relatie geniet. Zij moet dit ook doen, want je bent tenslotte langer dood dan je leeft. Ik ben alleen bang dat het geen langdurige relatie zal worden.”

Die voorspellingen klinken al niet veel belovend en Thomas geeft meer uitleg. “In de zomer van 2023 lijken de liefdespaden van Leontine en John een beetje uit elkaar te gaan lopen. Ik zie ze niet samenwonen of trouwen.”

Dat Leontine graag in de publiciteit staat en John niet lijkt een groot struikelblok te worden in de relatie. Hij blijft liever aan de zijlijn en hoeft niet meteen bekend te worden. “Ik voorzie dat Leontine en John als hun relatie over is, vrienden blijven.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl