Het is een mooie zomer geweest voor de Nederlandse artiesten. Er kon weer volop worden opgetreden en Nederland kon weer vrolijk feest vieren op de festivals en concerten. Ook Django Wagner heeft volop genoten.

Al heeft hij ook genoten van een vakantie in Salou met de kinderen. Nu de vakantie weer voorbij is, is het ook voor Django weer tijd om aan de slag te gaan en op muzikaal vlak van zich te laten horen.

“Sowieso ga ik nieuwe liedjes maken en volgend jaar wil ik weer een leuk concert gaan doen. De mensen zijn eraan toe en ik zelf ook. Een leuk eigen feest met wat vrienden en collega’s uit het vak. En een leuke afterparty uiteraard”, lacht Django in Party.

Maar Django heeft ondertussen niet stilgezeten en hij is altijd bezig geweest met de autohandel, waar hij ook geld mee verdiend naast zijn muzikale carrière.

“Ik heb er wel iets mee verdiend, maar ik was de zaak meer aan het opstarten dan dat ik er geld mee verdiende. Maar we hebben nu een leuke zaak en mijn zoon Romano gaat ermee verder. En als alles goed gaat, komt Luciano, de jongste er misschien ook bij. Het blijft een familiebedrijf en ik zal tussendoor zeker eens helpen, bijvoorbeeld met administratieve dingen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.