De familie Meiland is een tijdje geleden naar Noordwijk verhuisd nadat ze een geschil hadden met de gemeente Hengelo. Maar wie dacht dat het er beter aan toe ging in Noordwijk moeten we teleurstellen.

Ook in Noordwijk heeft de familie zich problemen op de hals gehaald en dat door hun nieuwe pension ‘Code Rosé’.  Het pension ligt vlak naast de gemeentelijke begraafplaats in Noordwijk en dat zorgt voor onvoorziene situaties.

“Als we een begrafenis hebben en er staan veel auto’s van de familie Meiland of hun gasten of werklieden, dan wordt het parkeren een probleem”, klinkt het bij beheerder Ben van der Zalm van de gemeentelijke begraafplaats aan Story.

Ben moet ook toegeven dat hij van de familie geen last heeft op de begraafplaats en kan altijd op hun respect rekenen wanneer er een uitvaart aan de gang is. Dan houden ze even op met klussen.

“Ja daar houden ze zich wel aan. We hebben een goed contact met Erica. Er was onlangs een aannemer bezig met sloopwerkzaamheden en toen is die man daar op ons verzoek ook even mee gestopt tot de begrafenis voorbij was.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl