We kunnen alleen maar veel bewondering hebben voor Dave Roelvink. Hij is al bijna 3 jaar van de drank af en een leven zonder alcohol bevalt hem prima.

“Het voelt zoveel beter dan vroeger, echt. Ik ben een heel ander mens. Ik heb laatst nog in een interview gezegd dat ik vaak drank gebruikte om wat zelfverzekerder te worden. Mijn vader Dries is een geboren artiest en geniet ervan om in het middelpunt van de belangstelling te staan, bij mij is het anders”, begint Dave zijn verhaal in Party.

Dave wereld vooral bekend door de realityserie ‘De Roelvinkjes’ en daar gingen heel wat optredens en meet and greets mee gepaard.

“Voordat ik dat deed, nam ik altijd een paar drankjes om dat te durven. Ik ben best een onzekere jongen en vond alle negatieve shit in de media maar niks. Alcohol, en later ook drugs, hielp vaak om dat wat te verdoven.”

Maar nu dus geen alcohol meer voor Dave. Al kan hij niet ontkennen dat hij het niet heel af en toe ook eens mist. “Ik heb zeker momenten waarop het moeilijk is. Maar wat overheerst bij mij, is dat het leven nu veel beter is.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl