De beschuldigingen van verkrachting hebben het leven van Danny de Munk behoorlijk op zijn kop gezet. De hele situatie heeft hem diep geraakt en heeft het leven van zijn gezin behoorlijk op zijn kop gezet.

Danny heeft nooit ontkend dat hij zich wel degelijk schuldig heeft gemaakt aan overspel, maar van verkrachting is volgens de zanger nooit sprake geweest. Bovendien vindt hij het erg jammer dat dit na meer dan 10 jaar terug wordt opgerakeld.

De Munk spreekt zelf van een innige vrijpartij in een toilet en een afspraakje in een vakantiehuisje, waar niet veel is gebeurd. Hij zou naar eigen zeggen de vrouw in kwestie zelf hebben betrapt op het maken van opnames, wat er voor zorgde dat hij alle contact heeft verbroken.

“Ik heb nooit iemand gedwongen, ik heb nooit iemand verkracht. Als ik overspel heb gepleegd, is dat met wederzijdse instemming”, zegt Danny de Munk in Party.

Maandenland moesten Danny en zijn gezin afwachten wat de uitspraak zou zijn van het openbaar ministerie en daar werd uiteindelijk beslist dat de zanger niet strafrechtelijk vervolgd zou worden. Er is een gebrek aan bewijs en gelukkig voor de zanger gaat hij gewoon vrijuit.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.