Hij kon rekenen op heel wat steun

Al reeds jarenlang kunnen we Dan Karaty aan het werk zien op televisie als jurylid in allerlei programma’s. Zelf is Dan choreograaf en danser, maar wist hij de voorbije jaren zijn draai in het medialandschap wel te vinden.

Maar Dan heeft het de voorbije jaren ook erg moeilijk gehad. Zo moest hij bekennen dat hij verslaafd is geweest aan alcohol en dat hij het erg moeilijk vond om af te kicken. “Ik leefde in een continue leugen”, gaf hij toe in TROS Kompas.

Uiteindelijk besloot Dan om het gevecht met zijn verslaving aan te gaan en te stoppen met het dubbelleven dat hij de voorbije jaren had geleid. Een eerste stap was een Instagrambericht waarin hij openlijk aan heel de wereld toegaf dat hij verslaafd was.

Ondertussen is Dan volledig afgekickt van de alcohol en heeft hij geen druppel alcohol meer aangeraakt. Maar dat was hem nooit gelukt zonder de steun van vrienden, familie, maar ook totale vreemde mensen.

Vooral de steun van zijn vrouw en kinderen was erg belangrijk voor Dan. “Haar trouw en het feit dat we naast elkaar bleven staan en elkaar nog steeds aan het lachen konden maken, waren geweldig. Ik vind het moeilijk onder woorden te brengen wat Natasha’s onvoorwaardelijke liefde voor mij heeft betekent. Ik denk dat velen uit zo’n relatie gestapt waren, met alles wat er is gebeurd. Maar zij knipperde niet eens met haar ogen en bleef. Ongelooflijk.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl