Ze moest even vrij nemen

Corry Konings mag dan wel 71 jaar zijn, ze staat toch nog steeds als artiest op het podium. Maar dat het niet altijd meer zo vlot gaat als vroeger, dat merkt ze zelf ook wel een beetje.

“Als ik echt heel veel gedaan heb, dan voel ik dat zeker. We hebben onlangs bijvoorbeeld in twee dagen tijd vier videoclips gemaakt en nog wat andere dingen erbij. Ook wel gezelligheid natuurlijk, want John de Bevers partner Kees, mijn manager, zorgt altijd wel voor gezelligheid. Hij wil iedereen verzorgen, zodat iedereen het goed heeft en dat we het fijn hebben met elkaar”, zegt Corry in Party?

Toen de opnames van de clip achter de rug waren, merkte Corry dat ze toch wel wat rust verdiend had. Corry blokkeerde meteen haar agenda en nam eventjes vrij.

“Ik zit aan mijn plafond. Even niks meer doen. Vanaf dat moment heb ik niks meer aangenomen en dat heb ik zo gelaten. Dat is fijn aan het artiestenbestaan dat ik nu heb, ik kan het zelf een beetje regelen hoe druk of rustig ik het heb?”

Corry merkt dat ze ouder wordt, maar probeert er ook alles aan te doen om daar niet te veel last van te ondervinden. Zo probeert ze regelmatig te sporten. “Zo probeer ik toch een beetje soepel te blijven en me fit te blijven voelen, want dat is belangrijk.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl