We mogen bijna van geluk spreken dat de familie Meiland er nog is. Als we de nieuwe eigenaars van de chateau mogen geloven, heeft de familie er jarenlang in levensgevaarlijke omstandigheden geleefd.

“We zijn nu volop bezig met aanpassingen in het kasteel zoals het aanleggen van geaard stopcontacten. Zo is de elektriciteit ook veilig; Want dat was nog niet het geval”, vertellen de nieuwe eigenaars aan Story.

De nieuwe eigenaars van het pand willen immers het risico iet lopen dat er kortsluiting ontstaat en noemt het zeker geen kritiek naar de Meilandjes toe.

“De familie Meiland heeft keihard gewerkt en daar hebben wij veel respect voor. Als wij iets nodig hebben, dan heeft mijn vrouw app-contact met Erica. Dan krijgen we bijna altijd nog dezelfde dag een berichtje terug. Daar zijn we heel blij mee.”

De nieuwe eigenaars hebben in elk geval veel geluk dat de populariteit van de chateau niet is gezakt, ondanks dat de Meilandjes er niet meer zijn. “We merken dat er veel Nederlanders nog altijd spontaan komen kijken en dat is leuk.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl