Voor de buitenwereld mag het nog allemaal zo goed gaan, je weet nooit wat er zich achter gesloten deuren afspeelt. Dat was niet anders bij Charly Luske en Tanja Jess.

Charly bedroog zijn echtgenote en had daar al heel snel veel spijt van. Zo veel spijt dat hij zichzelf liet behandelen om terug een beter persoon te worden.

“Het allerergste is dat ik mijn geliefde gezin zo tekort heb gedaan. Dat vind ik verschrikkelijk. Ik neem volledige verantwoordelijkheid voor mijn acties en ga nog harder aan mezelf werken”, citeert Story.

Charly en Tanja zijn al heel wat jaren samen en besloten om niet zomaar de handdoek in de ring te gooien en verder aan zichzelf te blijven werken.

“Deze roerige periode duurt eigenlijk al langere tijd. We hadden nogal wat op ons bord de laatste jaren. Als omstandigheden van buitenaf heftig zijn, kun je in een neerwaartse spiraal terechtkomen en elkaar uit het oog verliezen. Dergelijke roerige periodes hebben we eerder gehad en zijn we altijd goed doorgekomen, uit het zicht van de schijnwerpers.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl