Chantal Janzen heeft altijd een grote liefde gehad voor Amsterdam. Nadat ze er zelf een aantal jaar heeft gewoond heeft ze nu ook een schitterend pand gekocht in het Museumkwartier van de hoofdstad.

Chantal en haar man Marco Geeratz zouden zo’n 3,7 miljoen betaald hebben voor de villa en hebben er ook meteen een hypotheek op laten vestigen van 4,5 miljoen euro. Ze zijn eigenaar van het pand, al hebben ze hun huidige woning in Amsterdam nog niet te koop gezet.

Al zal dat waarschijnlijk niet meer zo lang duren. Chantal kocht de woning in 2009 voor een bedrag van 1.535.000 euro. Daar liet ze een hypotheek op vestigen van 1,9 miljoen euro. Dat zorgt ervoor dat het pand zo’n 2,7 tot 3 miljoen euro waard is.

Geld die het koppel goed zal kunnen gebruiken om hun nieuwe huis te renoveren. Al zal Chantal weinig kunnen helpen bij het klussen. Ze mag dan wel minder op televisie te zien zijn dit jaar, toch zit haar agenda goed vol, weet Party.

Zo is ze bezig met de productie van een dramaserie over samengestelde gezinnen. Iets waar zij en haar partner wel wat ervaring mee hebben. “Dat ik nu bij Videoland mijn idee tot uitvoering mag laten komen, vind ik echt fantastisch.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl