Het leven van Chantal Janzen kan je bijna perfect noemen. Ze heeft een prachtig gezinnetje, een mooie job en krijgt nog heel vaak mooie en nieuwe kansen aangeboden.

Maar het is niet altijd zo mooi geweest voor de presentatrice. Zeker niet in haar studententijd. Toen vierde ze kerst samen met haar beste vriend Hein, een taai biefstuk en kant-en-klare puree.

“Niet te vreten. Maar ik denk er nog steeds met zo veel plezier aan terug, want het was ook wel heel erg gezellig. ’s Avonds zijn we nog een flink stuk gaan wandelen in de ijskoude winterlucht. We keken op onze route naar alle chique woonkamers in Amsterdam Oud-Zuid in Heerlijk”, vertelt Chantal in haar column ‘&C’ en in Party.

Dat zette Chantal aan het dromen. Zij droomde ervan om later ook in een mooi grotemensenhuis te wonen, samen met mensen die ze liefheeft.

En die droom kwam ook uit. Chantal ontmoette Marco, haar grote liefde en hij zorgde mee voor het volmaken van haar droom. “Marco’s kinderen zorgden er met kerst voor dat ik die dagen niet meer aan een taaie biefstuk met Hein zat, maar aan zo’n immense tafel met mijn kersverse gekozen familie en cadeaus.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl